Laser skin clinics

Wat is Botox en hoe helpt het? Ontdek de voordelen

Botox Amsterdam

Wat is Botox en hoe helpt het? Ontdek de voordelen

Geplaatst op

Een Botoxbehandeling is voor verschillende dingen een uitstekende oplossing. In deze blog willen we je graag een aantal voorbeelden laten zien van de oplossingen die dit middel biedt. Veel mensen zien een behandeling met Botox als een wonderspuitje dat je uiterlijk 20 jaar jonger maakt en je er op een onnatuurlijke manier laat uitzien. In deze blog nemen we deze fictie weg en presenteren we je de feiten. Neem snel de voordelen van een behandeling met Botox door. Botox Amsterdam helpt je graag om je Botox resultaten mooi en natuurlijk te laten worden.

Intake

Zoals met elke medische behandeling is het gebruikelijk dat je eerst een gedegen intake krijgt, wanneer dit niet het geval is, moet je echt snel de kliniek uit en zoeken naar een kliniek waar ze dit wel aanbieden. Omdat dit een teken aan de wand is. Het is namelijk belangrijk dat de arts een gebruikelijk procedure volgt. Daarbij is het essentieel dat jij en hij (of zij) weten wat de wensen en mogelijkheden zijn van een bepaalde behandeling. Botox is eenvoudig toe te dienen, maar het blijft wel een medische behandeling die alleen door een gediplomeerd arts uitgevoerd mag worden. Iemand die dus snapt dat een intake noodzakelijk is voor een goede behandeling.

De behandeling

Wanneer de behandeling gedaan wordt moet deze door de arts van de kliniek zelf uitgevoerd worden, hij of zij moet dit niet aan een van zijn assistenten (of assistentes) laten doen. Vraag een arts waarmee je een intake hebt of deze het zelf doet. Is dit niet het geval, vraag dan of de ander wel een arts is. Indien deze vraag met een nee beantwoord wordt, bedank de man of vrouw dan hartelijk en verlaat de ‘kliniek’ waar je bent. Een goede behandeling met Botox wordt door de arts zelf uitgevoerd in een moderne kliniek waar men oog heeft voor jouw wensen en hoe deze zoveel mogelijk te realiseren

Hoe werkt het?

De arts zet een aantal injecties op vooraf bepaalde plekken. Er wordt een soort opfrisplan gemaakt, van delen van je gezicht die ‘verjongt’ moeten worden. De Botox zorgt voor een verslapping van de spier onder de huid. De bovenliggende huid kan zo tot rustkomen en trek niet meer (zo sterk) samen, waardoor rimpels verdwijnen of vervagen. Het resultaat moet natuurlijk zijn (in Amerika vinden ze het daarentegen mooier als het er wel kunstmatig uitziet) en passen bij je wensen. De feiten van Botox zijn dat je geen 20 jaar jonger gezicht krijgt, maar wel echt een frissere uitstraling. Je oogt wel echt jaren jonger, maar het hang helemaal van de conditie van je huid af. Het is dus persoons afhankelijk. Daarom is een intake ook zo belangrijk.

Nieuw perspectief

Een betrouwbare kliniek belooft je geen gouden bergen en maakt daar vervolgens weinig van waar. Dit is de oude manier waarop veel malafide klinieken werken. In Europa zijn de topklinieken bekend om hun realistische perspectief op ouder worden en hoe Botox kan helpen om de ouderdomstekenen te verminderen. Men denk nu meer aan het opfrissen en verjongen van de huid en de uitstraling. Alles draait om natuurlijk ogende resultaten.

Meer ontdekken!

Wat zijn fillers? En hoe krijg je een Hollywood face? Ontdek het allemaal op onze site.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden