Fillers voor wangen: veelgestelde vragen
Geplaatst op
Fillers voor wangen worden steeds populairder – het toevoegen van volume en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Maar wat zijn het precies en hoeveel kosten fillers voor wangen? Hier is alles wat je moet weten.
Wat zijn fillers voor wangen?
“Fillers voor wangen” is een uitdrukking die een hele reeks producten en stoffen omvat. In lekentaal is het een cosmetische behandeling die is ontworpen om volume toe te voegen, de contouren van het gezicht te omlijnen en het gezicht te verjongen. Fillers helpen fijne lijntjes en rimpels glad te strijken. Ze worden ook gebruikt om de structuur en het volume te herstellen.
Hoeveel kosten fillers voor wangen en hoe lang gaan ze mee?
De prijs van fillers hangt af van het behandelde gebied, evenals de hoeveelheid product dat wordt gebruikt. Een andere factor die de prijs bepaalt is de complexiteit van de procedure – een niet-chirurgische neuscorrectie (bijvoorbeeld een neuscorrectie) vereist veel vaardigheid en medische kennis en mag alleen worden uitgevoerd door een arts met ervaring.
Fillers voor wangen hebben de neiging om aan de duurdere kant van de weegschaal te staan, omdat er vaak veel meer product wordt gebruikt om structuur aan het gezicht aan te brengen. Gemiddeld gaan de meeste fillers 12-14 maanden mee, en sommige gaan zelfs langer mee. De levensduur van de fillers hangt ook af van hoe snel je lichaam de stof afbreekt.
Zijn fillers voor wangen veilig?
Traditioneel werden fillers meestal gemaakt van collageen – dat vaak een onhandig, hobbelig uiterlijk gaf. Tegenwoordig worden echter enkele van de meest populaire soorten vuller gemaakt van HA (hyaluronzuur). Hyaluronzuur is niet zo eng als het klinkt – het is eigenlijk een natuurlijk voorkomende molecule in het lichaam, en is verantwoordelijk voor het aantrekken en vasthouden van water. Om deze reden, HA vulstoffen hebben de neiging om een veel zachter resultaat te geven en ze breken af zonder residu achter te laten in het lichaam. Het is altijd aan te raden om vooraf een consult te boeken en een afspraak te maken met je behandelaar. Vraag hen zeker om te weten hoeveel procedures ze hebben uitgevoerd, hoe lang ze al behandeld worden en of ze voor en na de beelden beschikbaar zijn.