Laser skin clinics

A Hollywood face: nu ook voor jou!

fillers

A Hollywood face: nu ook voor jou!

Geplaatst op

De filmindustrie heeft veel trends ingang gezet. Kunnen we ons de lippen van Angelina nog herinneringen uit de film The Bone Collector? Dat soort beelden voeden een bestaande cultuur van plastische chirurgie en brengen trends op gang: iedere vrouw wilde de lippen van Angelina en hun wangen opvullen. Vanaf de jaren negentig is de plastische chirurgie steeds meer mainstream geworden en de behandelingen beschikbaar voor een grote groep mensen.

Verschillende behandelingen

Om het Hollywood face te hebben zijn er verschillende niet operatieve mogelijkheden. Deze nemen we hieronder met je door:

Botox

Botox werd bij toeval ontdekt in de jaren ’80. In de jaren daarna nam het gebruik er van grote vlucht, met de nodige excessen als gevolg, waar we allemaal wel een voorstelling van kunnen maken. Tegenwoordig ligt het accept op het opfrissen van het uiterlijk. Tijdens een intake (bij uitstekende klinieken) gaat de arts met je overleggen wat je wensen zijn en wat de mogelijkheden van het middel behelzen. Daarna worden gebieden van je gezicht behandeld volgens het behandelplan. Het doel is zo natuurlijk mogelijk. Botoxbehandelingen zijn relatief pijnloos en je kunt na de behandeling al weer naar huis.

Fillers

Wanneer er volumeverlies in je gezicht optreedt is het tijd voor fillers. Met fillers vul je de ruimte weer op. Dat ziet er uit als een Hollywood face! Fillers zijn ook uitstekend te gebruiken in de lippen om ze te vergroten. Dan krijg je die Angelina look. Fillers waren ooit permanent, maar dat is vanaf dit jaar verboden. Dat betekent dat je om de zoveel maanden een nieuwe behandeling met fillers moet nemen om de resultaten op peil te houden. De fillers worden met een injectienaaldje ingespoten. Ook na deze behandeling kun je snel naar huis.

Conclusie

Een Hollywood face is niet langer een onbereikbaar fata morgana, maar is bereikbaar voor een grote groep mensen. Laat alleen een expert deze medische ingrepen uitvoeren zo loop je minder risico.

Meer weten?

Op onze site vind je veel informatie over behandelingen, zoals een ooglidcorrecties en facelifts. Lees snel verder en ontdek hoe het zit.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden