Laser skin clinics

Snel weer lekker in je vel: wat je kunt doen!

cosmetische behandeling

Snel weer lekker in je vel: wat je kunt doen!

Geplaatst op

Er zijn tal van behandelingen die je kunnen helpen om weer lekker in je vel te voelen. Natuurlijk zijn er buiten behandelingen ook dingen die je zelf kunt doen om weer in balans te komen. In de blog geven we je een aantal tips waarmee je dit voor elkaar kunt krijgen. Kijk snel met ons mee en doe je voordeel met de tips.

Voldoende bewegen

Het is belangrijk om overdag voldoende te bewegen en niet te veel te zitten. Natuurlijk is dat lastig met een beroep waarbij je zit. Daarom zijn er tegenwoordig tafels uitgevonden die omhoog kunnen zodat je kunt staan om te werken. Vraag je werkgever er na. Daarbij is het zo, dat je het beste lekker veel kunt lopen, dat maakt dat je aan je 30 minuten beweging per dag komt. Anders eet je voortdurend te veel en dat betekent dat je eigenlijk energie binnenkrijgt die je niet gebruikt. Dit wordt dan opgeslagen als vet. Er kan, wanneer je erfelijk belast bent hiermee, lipoedeem ontstaan: vetophoping, bijvoorbeeld op de benen. Dat kan ook pijnlijk zijn. lipoedeem behandelen is mogelijk in een kliniek.

Eet gevarieerd

Het is niet goed om te vet te eten of te veel koolhydraten. Suiker is ook een grote boosdoener. Drink geen frisdrank met suiker, ga voor een light variant en drink genoeg water. Thee is ook een goed alternatief voor de suikerdrankjes. Het is niet gek dat we dol zijn op deze slechte voedingsmiddelen, want ze bevatten veel energie. Beter is het om af te kicken van zoveel energie en te wennen aan gezonde voedingsmiddelen zoals groenten en fruit. Ook van fruit niet te veel eten, daar zit ook suiker in, maar twee stuks fruit per dag wordt wel aangeraden.

Doe leuke dingen

Veel mensen raken verveeld en beginnen dan te eten. Het is belangrijk om iets leuks te doen. Ga lekker naar buiten, zoek een hobby of spreek met vrienden af. Echt, dit zijn manieren om niet ten prooi te vallen aan het vervelingsmonster dat jou aanzet tot te veel eten. Het is natuurlijk verleidelijk om na je werk te gaan luieren, want hoeveel tijd heb je nu eigenlijk in de avond om wat te verzinnen om te doen en het dan daadwerkelijk te gaan doen. Lekker snaaien is natuurlijk de makkelijkste oplossing. Daarom is het belangrijk om voortuit te plannen, dan weet je zeker dat je buiten het huis iets leuk te doen hebt.

Meer ontdekken?

Wat is Botox en wat heb je er aan? Hoe krijg ik een Hollywood face? Check het op onze site.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden