Laser skin clinics

Waarom fillers zo populair zijn: een korte introductie

cosmetische behandeling fillers

Waarom fillers zo populair zijn: een korte introductie

Geplaatst op

Nu al enkele jaren zijn fillers bijzonder populair. Maar waar komt dat door? Het lijkt wel of mensen die een behandeling laten doen steeds jonger worden. In deze blog nemen we dit mode verschijnsel met je door en leggen uit wat fillers zijn. Fillers Amsterdam adviseert je graag over fillers.

“De behandeling met fillers was geheel pijnloos en de resultaten zijn geweldig”

Wat zijn fillers?

Een behandeling met fillers betekent dat je een zuur gespoten krijgt dat een lichaamseigen stof is: hyaluronzuur. Het is een uitstekend middel voor huidverzorging, omdat het vocht aan zich bindt. Voor de oudere huid werkt dit middel sterk hydraterend. Je huid krijgt er ook volume van, dat is handig wanneer er volumeverlies plaats gevonden heeft.

Een behandeling met fillers

Het is gemakkelijk om een behandeling met fillers aan te vragen. Deze is ook snel voorbij met goede resultaten die maanden zichtbaar blijven. Na een aantal maand moet je de behandeling herhalen. Een behandeling is niet goedkoop, maar je ziet echt een verschil in je uiterlijk, dus kun je het zien als een investering.

Waarom zijn fillers populair onder jongeren?

De populariteit van fillers onder jongeren is te verklaren aan de hand van twee punten: navolging en social media. Veel mensen zien sterren op TV die fillers gebruiken en een bepaald uiterlijk hebben. Dat willen veel kijkers ook. Hetzelfde geldt voor social media, volgers van bekende Nederlanders willen zijn zoals hun idolen.

“Na enkele maanden heb ik weer een behandeling met fillers laten doen, zo blijven de resultaten optimaal”

Fillers zijn niet permanent

Om de resultaten van fillers te laten voorduren is het belangrijk dat een behandeling na een aantal maanden wordt herhaald, omdat het zuur wordt afgebroken. Mochten de resultaten niet zijn wat je er van verwacht had, dan is het resultaat na een aantal maanden weg. Het is dus niet zo wanneer jij je nieuwe lippen niet leuk meer vindt, dat je daar dan de rest van je leven mee rond moet lopen.

Ontdek meer

Op onze site vind je meer informatie over schoonheidsbehandelingen, zoals een facelift. Leer meer over de schoonheidsindustrie. Laat je informeren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden