Laser skin clinics

5 Redenen waarom je een facelift zou moeten overwegen

facelift

5 Redenen waarom je een facelift zou moeten overwegen

Geplaatst op

Mensen ondergaan plastische chirurgie om allerlei redenen, van gezondheid tot zelfvertrouwen. Ook bekend als een rhytidectomie, een facelift is een van de verschillende plastische chirurgische procedures die is ontworpen om de jeugd en vitaliteit van uw functies te herstellen. Een facelift is specifiek gericht op de lijnen, rimpels en afwijkingen in uw gezicht. Er zijn veel verschillende soorten facelifts, variërend van een deep-plane facelift tot een mini facelift.

Al deze afzonderlijke procedures zijn gericht op verschillende gebieden van het gezicht met verschillende intensiteit, en alleen een bevoegde medische professional zal in staat zijn om te bepalen welk type facelift voor u de juiste is. De beslissing is uiteindelijk aan u, maar hier zijn 5 populaire redenen om een facelift procedure te overwegen:

Verlies van huidelasticiteit

Dit is een natuurlijk onderdeel van het ouder worden, en kan soms al vanaf de 30ste levensjaar voorkomen. Terwijl sommige medische professionals een regelmatig regime van gezichtsoefeningen aanraden om alles aan te scherpen, zal een facelift een meer permanent effect hebben. Een mini-gezichtslift zou hier de beste optie zijn, omdat hiervoor slechts een minimale hoeveelheid chirurgie nodig is.

Vermoeide uitstraling

Misschien wel de meest voorkomende motivator voor het zoeken naar plastische chirurgie, kan een vermoeid uiterlijk betekenen alles, van hangende oogleden tot donkere kringen onder uw ogen. Een blepharoplastie (ooglidchirurgie) is meestal alles wat nodig is om dit probleem te verhelpen.

Diepe plooien rond de neus en mond

Deze kwestie is een beetje lastiger, en kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken langs de lijn in aanvulling op negatief beïnvloed uiterlijk.  Een deep-plane facelift kan hier de beste optie zijn, omdat het de gezichtskenmerken zal mobiliseren en herpositioneren door het stimuleren van de gezichtszenuwen.

Diepe rimpels van de nek en het gezicht

Dit is een andere kwestie die met de leeftijd begint, hoewel het op geen enkele wijze schadelijk is. De beste procedure hiervoor is een mid-facelift, die de verslapte en gerimpelde huid verjongt, vooral in het midden van het gezicht rond de wangen.

Verzakkende huid rond de hals

Een facelift van de contouren van de hals, die een verslapte hals aanpakt door de kaaklijn en kin te definiëren, zou hier de aanbevolen procedure zijn. Een verslapte nekhuid is iets wat helaas met de leeftijd mee gaat, maar het is gemakkelijk fixeerbaar. Voor meer informatie kunt u vandaag nog een afspraak maken voor een consult met een medische professional, zodat hij kan bepalen welke facelift procedure het beste voor u is. Zorg ervoor dat u vragen meebrengt over welk werk u wilt doen en wat er nodig is om het gewenste niveau van jeugdigheid en vitaliteit te bereiken dat u zoekt in uw gelaatskenmerken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden