Laser skin clinics

Zo kies je je oorbellen

Zo kies je je oorbellen

Geplaatst op

Als je maar twee oorbellen nodig hebt, is het makkelijk om ze te kiezen: je kunt kiezen voor klassiek, minimalistisch of wat je maar wilt, gezien de outfit. Als je meerdere oorpiercings hebt, moet je oorbellen mixen en matchen om een coole en stijlvolle look te krijgen. Hoe kies je deze oorbellen en hoe combineer je ze? Je leest het in deze blog. 

Knopjes

Draag enkel knopjes voor een simpele look. Oorknopjes hebben een relaxte look, dus ze zijn een ideale optie als je voor casual gaat. Als je wilt dat de knopjes iets meer een glamour look krijgen, kies dan oorbellen met edelstenen of parels. Vaak heb je sets met meerdere exemplaren voor het combineren van je knopjes. 

Oorringen 

Werk met oorringen en wek extra interesse. Je kunt je oorbellen nog meer uit het oog laten springen door ringetjes toe te voegen aan je knopjes. Het is het beste om kleine, bescheiden ringen te kiezen die de knopjes goed aanvullen. Net als de knopjes hebben oorringen meer een casual look. Ze passen goed bij relaxte outfits, zoals T-shirts en jeans.

Oorhangers 

Voor een meer gedurfde look, kies je oorbellen met hangers. Hangende oorbellen zien er het beste uit als ze in je eerste piercing worden gedragen. In de overige gaatjes kun je ze combineren met knopjes en/of oorringen. Oorhangers zijn perfect voor speciale gelegenheden. Combineer ze met een mooie jurk of een andere feestelijke outfit. 

Kies oorbellen met een vergelijkbare look 

Wanneer je knopjes, oorringen of oorhangers combineert, is dit het veiligst om je look te creëren met oorbellen die op elkaar lijken. Blijf bij dezelfde kleur zodat ze elkaar goed aanvullen. Natuurlijk kun je ook creatief zijn en voor een gedurfde look gaan door van alles te mixen: zolang jij het maar mooi vindt. Je kunt alle soorten oorbellen kopen bij Juli Dans Jewels.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden