Laser skin clinics

Wat zeggen sieraden over jouw persoonlijkheid?

Wat zeggen sieraden over jouw persoonlijkheid?

Geplaatst op

De kleding die je kiest, de manier waarop je praat, hoe je je haar stijlt en de sieraden die je draagt, maken allemaal een statement over wie je bent. Het stijlen van sieraden is dus ook één van de manieren waarop je je tegenover anderen kunt identificeren. Heb je je ooit afgevraagd wat jouw sieraden keuze over je zegt? We bespreken het in deze blog.

De feestganger

Iemand die grote, opvallende sieraden draagt is waarschijnlijk een actief, sociaal en bruisend persoon. Grote oorbellen, zware kettingen of extravagante ringen geven een feestelijk gevoel. Je bent waarschijnlijk opgewekt en dit breng je over naar anderen met je vrolijke uiterlijk.

De professionele

Degenen die netjes, verantwoordelijk en georganiseerd zijn hebben de neiging om al hun sieraden met elkaar te laten matchen. Een gouden ketting met bijpassende oorbellen of een elegante zilveren armband die perfect past bij de kleur van hun schoenen. Het dragen van matching sieraden straalt uit dat je mensen serieus neemt en geeft om mensen hun mening.

De trendsetter

Heb je waardering voor antieke sieraden en draag je graag stukken die gewaagd en uniek zijn? Dan ben je een trendsetter. Je houdt van het feit dat sieraden een verhaal vertellen en je geeft niet zoveel om merknamen. Als het om sieraden gaat, is het naar jouw mening meer dan alleen een statement: het is een vorm van kunst.

De luxe poes

Als je houdt van merkjuwelen van luxe fabrikanten, ben je een persoon die in alle aspecten van het leven veel aandacht besteedt aan details. Je neemt nooit genoegen met de op één na beste optie en je werkt hard om je doelen te bereiken. Je houdt ervan om een statement te maken en mensen bewonderen je hoge zelfrespect. 

Dus, wie ben jij? Je kunt in één van bovenstaande categorieën passen of misschien wel in meerdere. Ongeacht jouw voorkeuren, heeft Bedel.Shop voor iedereen het perfecte sieraad. Bekijk de collectie en trakteer jezelf.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden