Laser skin clinics

Vergoedt de zorgverzekering ‘n laserbehandeling?

Vergoedt de zorgverzekering ‘n laserbehandeling?

Geplaatst op

Steeds meer mensen laten een laserbehandeling doen, bijvoorbeeld om tatoeages weg te werken, te ontharen, of spataderen te verwijderen. Ook kunnen storingen in het pigment verholpen worden door zo’n behandeling. Maar krijg je nou eigenlijk deze behandelingen vergoed vanuit de zorgverzekering? Dit nemen we met je door in deze blog.

Laserbehandelingen

Wanneer je een laserbehandeling laat doen, voor de ontharing van benen bijvoorbeeld, dan worden de haarzakjes met een laser bestraald. Zo groeit er nooit meer een haartje uit en ben je af van je ongewenste haren. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld bij overmatig zweten, ook een behandeling met een laser te laten doen. Veel mensen hebben de afgelopen jaren een tattoo laten zetten. Er komt een tijd dat het niet meer in is dat je tatoeages hebt, dan willen de mensen juist geen tatoeages, wanneer je spijt hebt of gewoon geen zin meer hebt in deze tekeningen, dan is het mogelijk om ze te laten verwijderen met een laser.

Krijg ik laserbehandelingen vergoed?

Voor de meeste behandelingen met een laser bestaan er bepaalde voorwaarden in de polis van de verschillende zorgverzekeraars. Het is het allerbeste om contact op te nemen met de verschillende zorgverzekeraars, of deze te vergelijken op verzekering.nl, of een combinatie van deze twee, om te zorgen dat je precies weet welke verzekering wat dekt. Het is lastig om aan te geven wat alle verschillende zorgverzekeraars hierover zeggen. Bovendien, polissen veranderen nog wel eens, dus het is altijd goed om de actuele informatie bij de desbetreffende verzekeraar op te vragen. Een zorgverzekering afsluiten gaat gemakkelijker via verzekering.nl, omdat je zo eenvoudig verschillende verzekeraars kunt vergelijken. 

Blijf onze blogs lezen, dan ben je altijd op de hoogte van de laatste tips als het gaat om behandelingen, mogelijkheden en vergoedingen. 

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden