Laser skin clinics

Tips om mooier te worden (voor mannen)

Tips om mooier te worden (voor mannen)

Geplaatst op

Iedereen man wel dingen die hij zou veranderen aan zijn lichaam. Wellicht een andere neus, of een strakkere buik? Tegenwoordig zijn er gelukkig veel mogelijkheden om het uiterlijk te “verbeteren”. Schoonheid is natuurlijk subjectief en iedereen voelt zich tot andere dingen aangetrokken, maar we geven je graag enkele tips om mooier te worden.

Strijd tegen kaalheid

Voor veel mannen is kaal worden erg vervelend. Het zorgt voor onzekerheid. Vroeger grepen mannen vaak naar een toupet of scheerden ze hun hoofd helemaal kaal. Tegenwoordig zijn er mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een hoofd tatoeage laten plaatsen. Je krijgt dan allemaal minuscule puntjes inkt op je hoofd, wat lijkt op een gemillimeterd kapsel. Je bent dus nog steeds kaal, maar het lijkt of je een stijlvol gemillimeterd kapsel hebt. Bijna niemand ziet het verschil. Als je wel echt haar wilt hebben, kun je er voor kiezen om een haartransplantatie te nemen. Er worden dan zakjes haar in je hoofd geïnjecteerd, die zich mengen met de natuurlijke haarzakjes. Als de behandeling succesvol is, groeit er langzaamaan weer haar op je hoofd en kun je weer door het leven met een volle bos. 

Botox 

Botox is iets wat vaak wordt geassocieerd met vrouwen, maar het wordt voor mannen ook steeds toegankelijker. Kijk bijvoorbeeld naar Ronald de Boer en Dirk Kuyt. Mannen waarvan je niet zou zeggen dat ze heel vrouwelijk zijn. Het zorgt ervoor dat je niet gelijk zo’n oud gezicht krijgt, door de onontkoombare rimpels. Veel vrouwen zien dit liever, dan het oude gezicht.

Sporten

De meest natuurlijke manier om mooier te worden is door te sporten. Probeer wekelijks minimaal 3 keer te sporten. Het belangrijkste is om krachttraining te doen en dit te combineren met cardio. Bovendien zul je een gezond dieet moeten volgen, omdat je met alleen sporten niet de gewenste resultaten gaat boeken. Het dieet is minstens zo belangrijk. Als je veel sport zul je merken dat alle aspecten van je lichaam mooier worden. Je krijgt meer structuur in je gezicht, je lichaamshouding verandert en je lichaam wordt gezonder, waardoor je meer energie krijgt. Allemaal aspecten die jou mooier gaan maken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden