Laser skin clinics

Hoe troost je jezelf naar een cosmetische behandeling?

Hoe troost je jezelf naar een cosmetische behandeling?

Geplaatst op

Zoveel mensen laten jaarlijks een cosmetische behandeling doen omdat ze niet tevreden zijn met hun uiterlijk. Sinds jaren 80 zijn de mogelijkheden voor particulieren op het gebied van cosmetische behandelingen bijzonder toegenomen. Het middel Botox bijvoorbeeld heeft een grote vlucht genomen en is intussen gemeengoed geworden. 

Ook andere zaken als fillers en facelifts zijn steeds vaker iets wat mensen van een zekere leeftijd laten doen. Ook jongeren zijn niet weg te slaan uit de cosmetische kliniek. Al dat leed wat men ondergaat moet natuurlijk op een bepaalde manier gecompenseerd worden. Mensen hebben hiervoor allerlei soorten manieren gevonden. De een doet het met een high tea, de ander kiest ervoor om eens lekker uit eten te gaan. Dit laatste doe je natuurlijk niet als je een flinke facelift gehad heeft, maar na een aantal botoxinjecties of fillers is dit wel mogelijk. We noemen een aantal heerlijke gerechten op waarmee jij jezelf kunt troosten na een cosmetische behandeling.

Troost eten 

We zijn flink wat gerechten die de kampioen van het troosten genoemd kunnen worden. Één daarvan is natuurlijk pizza. Maar wat het meest gegeten wordt als troost eten, is toch wel de taartpunt. Zeker als we het hebben over de chocoladetaart zien we een bijzondere troostende werking daar vanuit gaan, tenminste als we de mensen moeten geloven die de versnapering consumeren na een behandeling. 

Snacken

Laten we ook de patat met frikandel niet vergeten. Dat is echt een snack die zo gemakkelijk beschikbaar is dat je direct vanuit de kliniek zo de snackbar in kan duiken. Dit laatste moet je natuurlijk wel een beetje voorzichtig doen, want je mag niet bukken als je bijvoorbeeld net fillers in je giechel hebt laten zetten. Hou je het gewoon bij een kopje koffie met taart thuis, dan raden we je aan om te gaan kijken bij www.taartenwinkel.nl; ze hebben de lekkerste taarten om jezelf mee te troosten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden