Laser skin clinics

Hoe herken je een goede cosmetische kliniek?

cosmetische kliniek

Hoe herken je een goede cosmetische kliniek?

Geplaatst op

De eerste stap is het besluiten dat je een cosmetische ingreep wilt ondergaan. De tweede stap is het vinden van een kliniek en een goede chirurg die de behandeling uit zal voeren. Met deze tweede stap hebben best veel mensen nog moeite. Vandaar dat we hieronder op een rij zetten hoe je het makkelijkst en snelst een goede cosmetische kliniek vindt, zoals Dokter Frodo.

Begin bij de huisarts

Hier denk je misschien niet snel aan, maar vraag eens aan je huisarts of hij iemand aan kan bevelen. Je huisarts weet namelijk vast wel goede plastisch chirurgen in de buurt en kan je helpen met kiezen. Daarnaast kent de huisarts jou en eventuele problemen in het verleden wellicht ook al een beetje waardoor hij weet of er factoren zijn die mee kunnen spelen bij bepaalde behandelingen.

Onderzoek doen

Daarna is het zaak om zo goed mogelijk onderzoek te doen naar de kliniek(en) en artsen. Gelukkig kun je dit gewoon gratis via het internet doen. Let op de volgende punten:

  • ZKN-keurmerk: zoek naar een kliniek met een ZKN-keurmerk. Dit keurmerk is een erkend kwaliteitskeurmerk dat bewijst dat de kliniek aan strenge eisen voldoet. Een cosmetische kliniek met een ZKN-keurmerk is dus altijd een goede keus.
  • Het is handig om een kliniek in de buurt te vinden. Zo ben je na de behandeling snel weer thuis en hoef je niet lang te reizen.
  • Reviews: zoek reviews op het internet over de kliniek. Zo krijg je een goed beeld van hoe mensen die je voorgingen de behandelingen beoordelen.
  • Informatie over de artsen: op de website van de kliniek kun je vaak informatie over de artsen vinden, waaronder de BIG-nummers, het specialisme van de artsen en keurmerken en organisaties waar de kliniek bij aangesloten is. Is dit niet het geval? Dan kun je beter naar een andere kliniek zoeken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden