Laser skin clinics

Een stralende giechel heb je zo weer

Een stralende giechel heb je zo weer

Geplaatst op

Het is tegenwoordig erg belangrijk dat je helemaal tevreden bent met je gebit. Daar wordt ook flink op ingezet als we de reclames zien. Afwijken van het modebeeld is voor veel mensen een verschrikking. De esthetische eisen van vandaag de dag liggen erg hoog als het gaat over het gebit van mensen. Er zit ook wel wat in, want je gebit wordt tijdens de communicatie tussen mensen ingezet. Daarmee is het belangrijk geworden dat het esthetisch in orde is, omdat anders de boodschap van de communicatie verstoord kan worden. Als je lacht om aan te geven dat het goed met je gaat, dan is het niet fijn als je voortanden half verrot zijn, om maar iets te noemen. Dat doet letterlijk en figuurlijk afbreuk aan de positieve, sociale interactie tussen mensen. Bij een esthetische tandarts als tcn.nl, kun je terecht voor verschillende behandelingen.

Facings 

Het is wonderlijk wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is bij de esthetische tandarts om je tanden weer helemaal te krijgen zodat je ze wilt hebben. Door de jaren heen worden ze misschien wat donkerder door wijn en koffie. Met facings kun je de tanden weer wit maken en de vorm corrigeren als jij je hieraan ergert. In feite zijn dit schildjes die je voor je eigen tanden op maat laat maken door de tandarts. Ze zijn gemaakt van porselein of composiet. Dat laatste materiaal is ook het materiaal waar vullingen van gemaakt worden.

Bleekbehandeling 

Het is mogelijk om je tanden witter te maken met een behandeling bij de tandarts. Deze gebruikt peroxide om de tanden te bleken. Deze bleekbehandeling is relatief snel en de resultaten zijn verbluffend. Kies wel altijd voor een natuurlijke kleur wit. Je kunt verschillende tinten wit kiezen. Wanneer je te witte tanden kiest, dan ziet het er onnatuurlijk uit. We kennen allemaal de voorbeelden uit de media ,bijvoorbeeld Joling. We spreken dan ook wel eens gekscherend over het Joling-effect als tanden te wit gebleekt zijn.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden