Laser skin clinics

De voordelen van een gietvloer in een medische praktijk

De voordelen van een gietvloer in een medische praktijk

Geplaatst op

Steeds meer bedrijven kiezen voor het plaatsen van een gietvloer. Naast dat het erg praktisch is voor industriële werkruimtes geeft een gietvloer ook een mooie stijl aan je pand. Het is daarnaast een duurzame keuze omdat de levensduur van een gietvloer erg lang is. Met minimaal onderhoud ben je in staat om de vloer in goede conditie te houden. Daarnaast is een goed onderhouden gietvloer erg hygiënisch. Lees meer voordelen waarom een gietvloer voor jouw medische praktijk een aanwinst is.

Hygiënische vloer 

In een medische praktijk is er baat om de werkruimtes zo hygiënisch mogelijk te houden. Een gietvloer draagt hieraan bij. Een gietvloer leg je namelijk volledig naadloos in de kantoorruimtes. Zo Kan er geen vuil komen tussen gaten en kieren en is alles goed schoon te maken. De oppervlakte is daarnaast ook glad en egaal zodat je gemakkelijk met een dweil over de vloer heen kan gaan. In je medische praktijk kun je dus grondig schoonmaken zodat alle werkruimtes hygiënisch schoon blijven. 

Onderhoudsarme vloer 

Op kantoor waar het vaak druk is wil je natuurlijk het liefst dat het niet vuil is. Het helpt als je dan beschikt over een onderhoudsarme vloer. Een gietvloer is onderhoudsarm en hebben weinig moeite nodig om in een goede conditie te blijven. Dankzij een perfect egaal oppervlak kan je eenvoudig met een dweil of stofzuiger al het vuil verwijderen. Let daarbij wel op dat lichte vloeren gevoelig kunnen zijn voor vlekken. Daarom is het aan te raden om vuil zo snel mogelijk op te ruimen. Denk bij aan een omgeslagen drinkglazen of net geplaatste voetafdrukken. 

Schone uitstraling 

De uitstraling van de vloer telt uiteraard ook mee. Met een gietvloer zorg je ook voor een strakke en schoon plaatje. Het verschilt uiteraard per persoon welke type vloer het mooist is. Al zal een gietvloer meestal een moderne uitstraling geven en zeker een indrukwekkende indruk achter laten aan bezoekers bij je medische praktijk. Een gietvloer past bij meerdere soorten ruimtes. Overweeg dus gerust om de hele praktijk te voorzien van een gietvloer. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden