Laser skin clinics

De nazorg van een cosmetische behandeling

De nazorg van een cosmetische behandeling

Geplaatst op

Cosmetische ingrepen worden alsmaar populairder in Nederland. Met programma’s als Temptation Island, Ex on the Beach en de influencers op platformen als instagram en snapchat, worden vrouwen (en steeds meer mannen) geïnspireerd om een cosmetische ingreep te nemen. Elke cosmetische ingreep is natuurlijk anders, maar wat bij alle ingrepen geldt is dat de nazorg belangrijk is voor een langdurig mooi resultaat. In deze blog geven we je tips hoe jij langdurig kunt genieten van een cosmetische ingreep.

Een mooiere huid

Voordat we beginnen over de nazorg van cosmetische ingrepen, willen we je eerst een gouden tip geven. Veel mensen hebben namelijk last van acne, pigmentvlekken, roodheid en rimpels. Je kunt voor rimpels wel gelijk een cosmetische ingreep nemen, maar wat je eerst kunt proberen is om de producten van zo skin health te gebruiken. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld door Zein Obagi en de verschillende crèmes en serums doen wonderen voor je huid.  

Fillers

De populairste fillers van het moment zijn lipfillers. Wanneer je fillers neemt in de lippen, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten voor een goed resultaat. Eigenlijk komt het er op neer dat je de lippen niet teveel onder druk moet zetten na de behandeling. Na de behandeling kun je de lippen gewoon normaal bewegen, maar het is wel belangrijk dat je geen druk zet op de lippen (tot 48 uur na de behandeling). Het is normaal dat de lippen een beetje opzwellen na de behandeling en ze kunnen ook een beetje blauw worden. Je kunt de lippen wel maskeren met wat make-up maar het is dus niet handig om ze erg te bezwaren. We raden ook zeker af om binnen twee weken naar de sauna of de zonnebank te gaan. 

Botox

Botox is uiteraard ook erg populair. Of je nu botox in de billen, de borsten of zelfs de armen laat injecteren: de nazorg is erg belangrijk. Het is van belang om tot 4 uur na de behandeling geen make-up te gebruiken en ook om niet te gaan liggen binnen deze tijd. Sporten kan al vrij snel, maar niet binnen 6 uur van de behandeling. Eigenlijk kun je het beste gewoon even een paar dagen niet sporten, zodat de botox goed kan wennen aan het lichaam. Schrik niet als er zwellingen of roodheid ontstaat na een botox behandeling. Dit verschilt enorm per lichaam, maar is een vrij normale bijkomstigheid.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden