Laser skin clinics

6 plekken voor een ultieme zelfverzorgingsweek

6 plekken voor een ultieme zelfverzorgingsweek

Geplaatst op

Soms is het nodig om even helemaal te ontspannen of jezelf eens goed te verzorgen. Zo zie je er niet alleen op en top uit, maar voel je je waarschijnlijk ook fijner. Uiteraard kun je veel van onderstaande dingen ook thuis faciliteren, maar je kunt ook 1x gewoon volledig uitpakken. 

Nagelsalon

Breng een bezoek aan de nagelsalon en ga voor een mani- en pedicure. Je oude nagellak wordt er vanaf gehaald, je nagelriemen en handen en voeten verzorgd en vervolgens weer mooi voorzien van een laagje nagellak of gelnagels. 

Kapper

Laat je haar niet alleen knippen, maar ook eens goed verzorgen bij de kapper. Laat je haar wassen en verzorgen door middel van conditioner en een heerlijk haarmasker. Als klap op de vuurpijl laat je je haar na de knipbeurt krullen en of stijlen.

Massagesalon

De keuze is reuze bij een massagesalon. Ga je voor een ontspanningsmassage of is het echt nodig om alle spieren goed los te krijgen door middel van bijvoorbeeld een deeptissue-massage of een Thaise massage? Een ding weten we zeker, je komt er herboren vandaan. 

Spa 

Een dagje in de wellness, heerlijk! Neem plaats in de sauna of lig in het zoutwaterbad. Ook hier kom je volledig tot rust, zowel fysiek als mentaal. Het is bij Spa hotel Zuiver zelfs mogelijk om een nachtje te slapen in het hotel, om de volgende dag weer heerlijk te relaxen in de spa. 

Ontharen

Dit is een iets minder leuke activiteit of bezigheid dan een wellness bezoek, maar zeker nodig. Laat je ontharen bij een hars- of waxsalon of laat je ontharen met een laser. Na een aantal behandelingen ben je dan vrijwel haarloos! 

Wimpers en/of wenkbrauwen

Iets wat veel vrouwen doen is het epileren van de wenkbrauwen. Hoe fijn is het als iemand anders dit taakje even overneemt? Lig in de stoel en zie je wenkbrauwen weer terug in model komen. Ook is het mogelijk om je wenkbrauwen en wimpers te laten verven. Of wat dacht je van je wenkbrauwen laten lamineren? 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden