Laser skin clinics

2 leuke merken waar je je zomer en lente kleding kunt shoppen

2 leuke merken waar je je zomer en lente kleding kunt shoppen

Geplaatst op

Nu het weer beter weer wordt is het weer tijd om even in je kast te kijken of je voorzien bent van kleding voor in de zomer en lente. Nu kennen we de grote merken allemaal wel, zoals een ASOS een Zalando en de ketens zoals H&M, Zara en de Pull & Bear. Toch zijn er naast deze grote ketens heel wat leuke labels en merken te vinden, waar je je zomer en lente kleding kunt shoppen. 

Maak je klaar voor de lente en de zomer

Voordat we naar de merken gaan, nog eerst even dit: de zomer betekent ook dat we steeds meer jurkjes, rokjes en items met korte pijpjes aantrekken, waardoor er weer meer huid zichtbaar wordt. Nu het geen gezicht is om een jurkje aan te trekken waar benen onderuit steken die je kunt gebruiken als schuurpapier, raden we aan je benen en eigenlijk gewoon de rest van je lichaam goed te verzorgen. Gebruik indien gewenst af en toe je scheermes, scrub die benen en zorg ervoor dat je na het douchen gebruik maakt van een bodylotion of butter. 

Merk: #VDR

Het merk VDR (ViaDelleRose) is een mooi en luxe label dat is opgericht in italië (2004) door Luigi Miduella. In zijn collectie vind je fantastische shirts, tops, jassen, jurken en rokjes. Eigenlijk gewoon alles dus. Je kunt gaan voor een felle kleur met print, maar er zijn zeker ook wat neutralere items te vinden. Neem eens een kijkje op stoerenchique.nl en scroll is door de collectie, wie weet vind je nog wat leuks! 

Merk: Nikki

Nikki is het merk van Bekende Nederlander Nikkie Plessen. Zij maakt fantastische collecties met mooie vrouwelijke items. Het merk bestaat al sinds 2011. Sinds 2011 is het merk aardig uitgegroeid en heeft ze nu zelfs 15+ winkels verspreid over Nederland en België. Dit mooie merkje kun je echter ook gewoon online shoppen! Ook de kleding van Nikki kun je onder andere vinden op stoerenchique.nl 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden