Laser Skin Clinics

Gespecialiseerd in geavanceerde huid- en laserbehandelingen

Zowel bij huidaandoeningen en huidoneffenheden, zoals ongewenst haar, pigment of vaatjes, acné, littekens, schimmelnagels, als bij anti-ageing wensen, kunnen onze paramedisch geschoolde huidtherapeuten u helpen. Bij Laser Skin Clinics bieden onze huidtherapeuten u altijd de beste professionele behandelingen. Ze hebben ruim 20 jaar ervaring in huidlaserbehandelingen in onze laserklinieken in Bussum, Utrecht en Zwolle. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige therapie en een optimaal resultaat. Wij werken niet binnen een tijd: u krijgt ALTIJD de tijd die nodig is voor optimaal resultaat van uw behandeling. Bij het eerste gratis consult bespreken we met u wat mogelijk is en – minstens zo belangrijk – wat niet mogelijk is. Indien nodig geven we u graag advies over een betrouwbaar alternatief.

Het beroep huidtherapeut

De huidtherapeut is een paramedicus volgens de wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Het is een beschermde titel na een 4-jarige voltijds hbo-opleiding. Hiermee heeft u de garantie dat onze huidtherapeuten een professionele opleiding hebben gevolgd en voldoen aan de verplichte jaarlijkse bij- en nascholingen. De huidtherapeut is dan ook bij uitstek dé huidspecialist die gespecialiseerd is in de behandeling van een zieke of beschadigde huid.

Vergoeding huidtherapie door zorgverzekeraars

De huidtherapeuten van Laser Skin Clinics zijn bovendien ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP). Het KP voert de registratie en herregistratie uit voor paramedische beroepen en toetst of een paramedicus voldoet aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep. Het register controleert ook de verplichte bij- en nascholingen. Deze garantie heeft als voordeel voor u dat u weet dat uitsluitend professionals met u werken, maar ook dat Zorgverzekeraars diverse behandelingen vergoeden. Raadpleeg uw polis om te zien voor welke vergoedingen u in aanmerking komt.

Samenwerking met verschillende medisch specialisten

Bij Laser Skin Clinics werken uitsluitend (para) medisch opgeleide professionals. Onze huidtherapeuten werken bovendien nauw samen met diverse medisch specialisten. Behandelingen, controles of consulten gebeuren door op hun terrein zeer ervaren dermatologen, plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten.

Onze jarenlange en brede expertise heeft zich inmiddels bewezen en daarom verwijzen vele artsen en klinieken hun patiënten naar onze laserklinieken in Bussum, Utrecht en Zwolle. Wij behandelen dan ook patiënten en cliënten uit heel Nederland.

Voorafgaand aan alle behandelingen is een consult altijd gratis en vanzelfsprekend zonder enige verplichting.

Locatie Zwolle

Per 1 oktober a.s. verplaatsen we onze behandelingen van de vestiging Zwolle naar DermaClinic aan de Schuttevaerkade 80. Een mooie en ook zeer centraal gelegen locatieDeze samenwerking zorgt voor kortere overleglijnen, (nog) meer medische lasers en de beschikbaarheid van een uitgebreid team.

Mocht u vragen hebben, kunt u ons uiteraard mailen op info@dermaclinic.nl
of 
bel 050 – 763 04 63. (www.dermaclinic.nl)

Afspraak maken?

Bussum:

Zwolle:

Utrecht:

035 – 698 00 55

038 - 421 15 52

030 - 751 02 69

U kunt 6 dagen per week, ook ’s avonds terecht voor o.a