Locatie Bussum

Olmenlaan 159
1404 DE Bussum
T: 035 – 698 00 55
info@laserskinclinics.nl

Locatie Zwolle

DermaClinic Zwolle
Schuttevaerkade 80
8021 DB Zwolle
T: 050 - 763 04 63
info@dermaclinic.nl

Locatie Utrecht

Herculesplein 271
3584 AA Utrecht
T: 030 - 7510269
utrecht@laserskinclinics.nl

Wilt u een afspraak maken voor een gratis consult, een behandeling in laten plannen of heeft u een vraag over onze behandelingen? Vul dan hieronder uw gegevens in.


Locatie Bussum
Laser Skin Clinics Bussum ligt in het centrum van Bussum. Het pand is gesitueerd op de hoek van de Vlietlaan/Olmenlaan en ligt evenwijdig aan het spoor. De kliniek is gevestigd in het penthouse op de derde etage. U kunt Laser Skin Clinics zowel met de lift als met de trap bereiken.
Uitgebreide routebeschrijving · Routebeschrijving via Google

 


Locatie Zwolle
Per 1 oktober zijn onze behandelingen van de vestiging Zwolle verplaatst naar DermaClinic aan de Schuttevaerkade 80. Een mooie en ook zeer centraal gelegen locatieDeze samenwerking zorgt voor kortere overleglijnen, (nog) meer medische lasers en de beschikbaarheid van een uitgebreid team.

Mocht u vragen hebben, kunt u ons uiteraard mailen op info@dermaclinic.nl of bel 050 - 763 04 63. (www.dermaclinic.nl)


Locatie Utrecht
Laser Skin Clinics Utrecht bevindt zich in stadion Galgenwaard aan de oostkant. Een kwartiertje van Utrecht Centraal Station vertrekken elke 2 minuten bussen (nr 12 en 41) en kunt u voor de deur uit- en opstappen. Met de auto parkeert u het handigst bij ingang OOST. Q park is af te raden. Rij via de Waterlinieweg om het stadion heen naar de Herculeslaan. Halverwege ziet u aan de rechterkant een slagboom. Daar ziet u bij het inrijden het bord: ingang OOST. Hier kunt u parkeren. Bij de ingang kunt u aanbellen op nummer 271, Laser Skin Clinics.
Routebeschrijving via Google


U kunt 6 dagen per week, ook ’s avonds terecht voor o.a