Locatie Bussum

Olmenlaan 159
1404 DE Bussum
T: 035 – 698 00 55
info@laserskinclinics.nl

Locatie Zwolle

Stationsweg 5
8011 CZ Zwolle
T: 038 - 421 15 52
zwolle@laserskinclinics.nl

Locatie Utrecht

Herculesplein 271
3584 AA Utrecht
T: 030 - 7510269
utrecht@laserskinclinics.nl

Wilt u een afspraak maken voor een gratis consult, een behandeling in laten plannen of heeft u een vraag over onze behandelingen? Vul dan hieronder uw gegevens in.


Locatie Bussum
Laser Skin Clinics Bussum ligt in het centrum van Bussum. Het pand is gesitueerd op de hoek van de Vlietlaan/Olmenlaan en ligt evenwijdig aan het spoor. De kliniek is gevestigd in het penthouse op de derde etage. U kunt Laser Skin Clinics zowel met de lift als met de trap bereiken.
Uitgebreide routebeschrijving · Routebeschrijving via Google

 


Locatie Zwolle
Laser Skin Clinics Zwolle ligt op 5 minuten loopafstand van Centraal Station Zwolle. Het pand is gesitueerd aan de stationsweg nummer 5. De kliniek is gevestigd in een monumentaal pand op de derde etage. In dit pand zijn ook de tandartsen van Dental Clinics gevestigd. U kunt Laser Skin Clinics alleen met de trap bereiken.  Op het terrein van het pand kunt u gratis parkeren, de slagbomen gaan vanzelf open.
Uitgebreide routebeschrijving · Routebeschrijving via Google


Locatie Utrecht
Laser Skin Clinics Utrecht bevindt zich in stadion Galgenwaard aan de oostkant. Een kwartiertje van Utrecht Centraal Station vertrekken elke 2 minuten bussen (nr 12 en 41) en kunt u voor de deur uit- en opstappen. Met de auto parkeert u het handigst bij ingang OOST. Q park is af te raden. Rij via de Waterlinieweg om het stadion heen naar de Herculeslaan. Halverwege ziet u aan de rechterkant een slagboom. Daar ziet u bij het inrijden het bord: ingang OOST. Hier kunt u parkeren. Bij de ingang kunt u aanbellen op nummer 271, Laser Skin Clinics.
Routebeschrijving via Google


U kunt 6 dagen per week, ook ’s avonds terecht voor o.a