Zwanger & huidproblemen

De zwangerschap kan als gevolg van veranderde hormoonspiegels, (meer bloeddruk en gewicht), huidproblemen geven.

Bekende klachten zijn: acne, rode vaatjes, ongewenste haargroei, pigment en dikke enkels /benen (vochtophoping oftewel oedeem). Bij Laser Skin Clinics®  bieden ervaren paramedische huidtherapeuten in de laserkliniek in Bussum en Zwolle ook voor jou, prima advies en kunnen zij veilige behandelingen uitvoeren die ook jou stralend door je zwangerschap helpen.

Behandelingen met de laser, zijn veilig, ook in de zwangerschap. Laser kan heel effectief ongewenst haar verwijderen. Soms is aanvullende toestemming van de (huis) arts nodig. Dat wordt dan besproken.

Wat is laser?

Laser is een acroniem: Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation.

Laser is eigenlijk licht. Maar vooral van 1 golflengte, ofwel 1 kleur van de regenboog. Het is verder coherent, ofwel alle deeltjes lopen exact gelijk in de pas. En het is collimated, oftewel de straal is parallel. Door deze unieke eigenschappen kan je met een laser heel nauwkeurig een bepaald doel raken. En daarom zal de behandeling effectief zijn.

IPL, Intense Pulsed light, is ook licht, maar  alle kleuren van de regenboog bij elkaar.
Om  toch iets preciezer te worden, wordt een filter gebruikt zodat het doel geraakt wordt.  Het  raakt echter niet alleen het exact beoogde doel maar (gewenst of ongewenst ook meer.) Laser, heeft zeker voor een wat getinte huid, altijd de voorkeur.

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult. Diverse behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar. We zullen al je vragen beantwoorden en helpen je graag verder!

Afspraak maken?

Bussum:

Zwolle:

Utrecht:

035 – 698 00 55

038 - 421 15 52

030 - 751 02 69

U kunt 6 dagen per week, ook ’s avonds terecht voor o.a