Wijnvlekken

Wijnvlekken ofwel de ‘naevie teleangiëctaticus’, zijn vooral aangeboren. Een rood, paars soms blauwige vlek die overal op het lichaam kan voorkomen. Groot of klein. Storend of minder opvallend.

Deze vlekken zijn vaak lastig te behandelen. Eigenlijk is het belangrijk, dat al binnen 3 maanden na de geboorte behandeling plaatsvindt. Vaak lukt dat niet of is dat niet gedaan. Met lasertechnologie kan de vlek soms alsnog in een later stadium heel mooi verdwijnen, soms definitief. Vaak echter hebben ze de neiging terug te komen. Een combinatie met professionele camouflagetherapie kan dan zinvol zijn. Bij Laser Skin Clinics® zijn de ervaren paramedische huidtherapeuten in de laserkliniek in Bussum, Zwolle en Utrecht, zeer ervaren op het gebied van vaatlasertherapie en camouflage.Camouflagetherapie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering van de meeste zorgverzekeraars.

Hoe werkt een vaatlaser-behandeling en hoeveel behandelingen zijn nodig?

Het licht van de laser wordt geabsorbeerd door de oxyhemoglobine (kleurstof) van de vaatwand. Daardoor wordt de vaatwand als het ware opgelost. Het lichaam zelf voert in de loop van enkele weken het overgebleven vaatrestant af. Dit neemt minimaal 6 weken in beslag maar kan ook langer duren. Afhankelijk van de lokatie heeft u tussen de 1 en de 4 behandelingen nodig voordat het voor u optimale resultaat is verkregen.

Het is in alle gevallen belangrijk dat u vanaf 6 weken voor aanvang, gedurende  tot en met 6 weken na de laatste behandeling de volgende richtlijnen in acht neemt:

Geen blootstelling van de huid aan de zon, zonnebank of sauna. In de zon op het te behandelen gebied altijd een sunblock van tenminste factor 25 (UVA en B) gebruiken. Uw huidtherapeut kan u hierover adviseren. Het gebruik van zelfbruinende middelen is eveneens niet toegestaan gedurende de gehele periode van de behandeling. (vanaf 6 weken ervoor).

Maakt u eens een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult! Bel ons in Bussum:
035-698 00 55, in Zwolle: 038-421 15 52, of in Utrecht: 030-7510269. We behandelen 6 dagen per week, ook in de avonduren.

Afspraak maken?

Bussum:

Zwolle:

Utrecht:

035 – 698 00 55

038 - 421 15 52

030 - 751 02 69

U kunt 6 dagen per week, ook ’s avonds terecht voor o.a