Uw huid en onze lasers – Informatie over onze behandelwijze bij lasertherapie

Als u problemen heeft met uw huid is het belangrijk dat u kiest voor een huidtherapeut met veel ervaring. U heeft immers maar één huid en een foutieve behandeling kan enorme gevolgen hebben. Laser Skin Clinics heeft meer dan 20 jaar ervaring en beschikt daarbij over een breed arsenaal aan lasers voor alle huidtypen en soorten behandelingen. Niet voor niets worden wij van tijd tot tijd geraadpleegd als deskundigen in het consumentenprogramma Tros Radar en verwijzen vele artsen en klinieken patiënten door naar ons.

Vóór de laserbehandeling onderzoeken we uw huid

Vóór dat we gaan behandelen onderzoeken we altijd grondig uw huid. Onze huidtherapeuten werken daarbij nauw samen met medisch specialisten, zoals dermatologen, chirurgen of cosmetisch artsen. We nemen geen enkel risico. Vertrouwen we de bron van een huidafwijking niet, dan laten we die nader onderzoeken. We vertellen u vervolgens heel helder wat de mogelijkheden zijn om uw huid te verbeteren, maar we vertellen u ook over de onmogelijkheden. We gaan u dus niet behandelen als we geen of slechts marginale verbeteringen verwachten. Gaan we behandelen, dan stellen we samen met u een behandelplan op. Zo weet u precies waar u aan toe bent, ook qua kosten.

Soorten lasers afhankelijk van de behandeling en uw huid

Op basis van de huidanalyse en uw klachten beslissen onze specialisten met welk soort laser we gaan werken. In tegenstelling tot veel andere klinieken, beschikken wij over vele soorten lasers. Dat is nodig, omdat bijvoorbeeld een laser als IPL, waarmee uitstekend een lichte huid behandeld kan worden, schade kan toebrengen aan de zeer donkere huid. En een laser waarmee we pigmentvlekken behandelen, weer hele andere eigenschappen heeft dan een laser waarmee we vaatjes behandelen. Vrij nieuw is de fractional laser, waarmee we verouderde huid kunnen verjongen. Zo kunnen we met onze lasers altijd veilig en effectief tal van huidproblemen behandelen, ongeacht de kleur van de huid.

Werken met lasers vereist lange scholing en praktijkervaring

De juiste inzet van de lasers en het omgaan met de lasers tijdens de behandeling vereist lange scholing en veel praktijkervaring. Bovendien verandert de techniek voor lasers in een snel tempo en verschijnen er voortdurend nieuwe wetenschappelijke studies over huidbehandelingen. Het is van belang dat therapeuten zich daarom regelmatig bijscholen. Bij Laser Skin Clinics werken uitsluitend hbo-geschoolde professionals (huidtherapeut is een beschermd beroep) die BIG-geregistreerd zijn en ingeschreven zijn in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Dit geeft u de zekerheid dat onze huidtherapeuten voldoen aan alle opleidingseisen en bovendien voldoen aan de eis tot de verplichte na- en bijscholingen.

Uw huid is daarom bij ons in zeer goed handen. U kunt er altijd op vertrouwen dat wij met de beste huidtherapeuten en met de nieuwste technieken zorgen voor een doeltreffende en volstrekt veilige behandeling van uw huid.

Afspraak maken?

Bussum:

Zwolle:

Utrecht:

035 – 698 00 55

038 - 421 15 52

030 - 751 02 69

U kunt 6 dagen per week, ook ’s avonds terecht voor o.a