Spataderen behandelen

40-60% van de mensen boven de 60 jaar ontwikkelt in meer of mindere mate slechte beenvaten (‘spataderen’ genoemd in de volksmond). Maar ook op veel jongere leeftijd kan dit voorkomen. Erfelijke factoren spelen hierbij een rol, maar ook bijvoorbeeld het ‘met de benen over elkaar zitten’ kan klachten geven van ontsierende vaatjes.

Spataderen bij zwangerschap en lasertherapie: vaatlasers

Resultaat spataderen behandelen met lasertherapie in Zwolle, Utrecht en BussumBij 20% van de zwangere vrouwen zorgt de verhoogde druk als gevolg van de zwangerschap voor vaatklachten. Voor grotere spataderen kunt u eerst bij Laser Skin Clinics® terecht bij onze gespecialiseerde dermatoloog en vaatspecialist. Voorts bieden onze ervaren paramedische huidtherapeuten in de laserkliniek in Bussum, Zwolle en Utrecht ook therapie aan met effectieve vaatlasers, die ontsierende vaatjes prima weghalen. Daarnaast kunnen de specialisten van Laser Skin Clinics® u (hele mooie!) elastische kousen aanmeten. Deze houden het resultaat vast en voorkomen snelle terugkeer van het spatader-probleem.

Vaatlaser behandeling tegen spataderen: hoeveel behandelingen zijn nodig?

Bij de vaatlaser behandeling wordt het licht van de laser geabsorbeerd door de oxyhemoglobine (kleurstof) van de vaatwand. Daardoor wordt de vaatwand als het ware opgelost. Het lichaam zelf voert in de loop van enkele weken het overgebleven vaatrestant af. Dit neemt minimaal 6 weken in beslag maar kan ook langer duren. Afhankelijk van de locatie op het lichaam, heeft u tussen de 1 en de 4 behandelingen nodig voordat het voor u optimale resultaat is verkregen.

Maakt u eens een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult! Bel ons in Bussum:
035-698 00 55, in Zwolle: 038-421 15 52, of in Utrecht: 030-7510269. We behandelen 6 dagen per week, ook in de avonduren.

Afspraak maken?

Bussum:

Zwolle:

Utrecht:

035 – 698 00 55

038 - 421 15 52

030 - 751 02 69

U kunt 6 dagen per week, ook ’s avonds terecht voor o.a