Littekens en striae

Littekens na operatie, een ongeval, acne of transplantatie kunnen zeer hinderlijk en ontsierend zijn qua kleur, dikte of structuur.

Littekens en striae behandelen in Zwolle, Utrecht en Bussum

Littekens en Striae

Veel littekens worden beter in de loop van de tijd en geduld is soms nodig. Gemiddeld hebben littekens een jaar nodig, voordat de werking van de bindweefselcellen, de fibroblasten, is uitgewerkt.
Soms zijn er echter ook technieken die herstel zeer kunnen bespoedigen. Druktherapie, siliconen verbanden. injecties of snijtechnieken. Maar ook de fractionele laser kan littekens aanzienlijk verfraaien en kleurverschillen verkleinen. De huidtherapeuten van Laser Skin Clinics® hebben uitstekende en jarenlange ervaring met de behandeling van verschillende soorten littekens:

Voorbeelden van te behandelen littekens:

  • Postoperatieve (na de operatie ontstane) littekens
  • Acnelittekens
  • Striae
  • Littekens als gevolg van huidtransplantatie
  • Littekens als gevolg van een ongeval

Bij Laser Skin Clinics® bieden ervaren paramedische huidtherapeuten in de laserkliniek in Bussum, Zwolle en Utrecht u alle goede zorg die u verdient. Consulten zijn altijd gratis. U krijgt een goed en eerlijk advies en een adequaat behandelplan wordt opgesteld.

Maakt u eens een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult! Bel ons in Bussum:
035-698 00 55, in Zwolle: 038-421 15 52, of in Utrecht: 030-7510269. We behandelen 6 dagen per week, ook in de avonduren.

Afspraak maken?

Bussum:

Zwolle:

Utrecht:

035 – 698 00 55

038 - 421 15 52

030 - 751 02 69

U kunt 6 dagen per week, ook ’s avonds terecht voor o.a