Huidverjonging

Boven de 40 jaar stijgt de hulpvraag naar verbetering van de huidconditie. Aangenomen wordt dat boven de 70 jaar de hulpvraag afneemt. Met name vrouwen melden zich voor verbetering van de huid. Maar dit is al lang geen exclusief vrouwenterrein meer. Ook steeds meer mannen willen graag op een natuurlijke manier mooi ouder worden.

Huidverjonging: mogelijkheden met laser en injecties

Huidverjonging met laser en injecties in Zwolle, Utrecht en BussumHuidverslapping als gevolg van verlies van collageen en elastinevezels – veroorzaakt door zon, erfelijke factoren en levensstijl – geeft aanvankelijk een minder strakke huid en fijne rimpels. Dan is ablatieve of non-ablatieve (al dan niet een laagje van de huid af) fractionele lasertherapie een heel goede optie. Huidveroudering wordt ermee vertraagd, kleurverschillen en fijne lijntjes verdwijnen. Je blijft geheel jezelf, maar ziet er gewoon erg mooi uit met de jonger lijkende huid. Wie wil dat niet?

Injectables: kies voor professionals en veiligheid

Soms zijn injectables zinvol. Dat kan echt heel mooi en natuurlijk, mits u dat laat doen door ervaren en professionele handen en met veilige producten. Bij Laser Skin Clinics® zorgen we daarvoor. Onze paramedische huidtherapeuten en onze arts in de laserkliniek in Bussum, Zwolle en Utrecht zijn zeer ervaren en u kunt erop vertrouwen dat zij er alles aan doen om u uw natuurlijke schoonheid te behouden en u op een veilige manier te behandelen.

Huidverjonging: ook iets voor uw huid?

U heeft maar één huid en die verdient alle zorg en aandacht. Bij Laser Skin Clinics weten we vanuit onze ervaring exact welk soort huid u heeft en welke oplossingen voor huidverjonging specifiek voor u mogelijk zijn. In het eerste gratis consult onderzoeken we uw huid en geven we u een realistisch advies. Zo weet u direct wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn en met welke kosten u rekening moet houden.

Maak daarom een afspraak voor dit gratis en vrijblijvend consult! Bel ons in Bussum: 035-698 00 55,  Zwolle: 038-421 15 52, of Utrecht: 030-7510269.

We behandelen 6 dagen per week, ook in de avonduren.

Afspraak maken?

Bussum:

Zwolle:

Utrecht:

035 – 698 00 55

038 - 421 15 52

030 - 751 02 69

U kunt 6 dagen per week, ook ’s avonds terecht voor o.a