Couperose behandeling

Couperose, ongewenste rode vaatjes in het gelaat of rode stipjes in hals en op de romp (angioma’s) komen veel voor. Met een goede couperose behandeling door middel van een vaatlaser zijn ze uitstekend te verwijderen.

Resultaat couperose laserbehandeling in Zwolle, Utrecht en Bussum

Couperose en Rosacea

In één of slechts enkele behandelingen is bij Laser Skin Clinics® het optimale resultaat bereikt. Uitgebreide vormen van ongewenste roodheid zijn bv rosacea of wijnvlekken (zie onder Wijnvlekken behandeling). Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat 1 op de 20 Amerikanen Acné Rosacea ontwikkelt. Bijna alle rosacea patiënten hebben couperose. Pukkeltjes worden hierbij ook gezien. Het ontstaat bij 44% tussen het 30ste en 40ste levensjaar. De rest ontstaat later. Bij vrouwen komt het meer voor dan bij mannen. Met een combinatie van IPL, vaatlaser en de juiste verzorgingsproducten is couperose en acné rosacea bij Laser Skin Clinics® uitstekend te behandelen door onze zeer ervaren paramedische huidtherapeuten in de laserkliniek in Bussum en Zwolle. Controle door de dermatoloog maakt vaak deel uit van de behandeling.

Wat is (Acné) Rosacea?

Rosacea betekent letterlijk ‘rood als een roos’. Het is een ontstekingsreactie in de huid die vaak en vooral roodheid (couperose) geeft in het centrale deel van het gelaat. Neus, wangen kaken en voorhoofd zijn vaak betrokken. Er ontstaat roodheid, maar ook kunnen er pukkeltjes en ontstekingen ontstaan. Een branderig en/of een droog en trekkerig gevoel van de huid, komen dan veel voor. Ook kan de huid plaatselijk verdikken (neus, oren) of kunnen de ogen zeer gevoelig worden.

Oorzaak Couperose en Rosacea

De oorzaak van rosacea en couperose is niet bekend; het komt bij alle huidtypen voor. Roodheid, ongewenst vaatjes, couperose kunnen met de laser zeer goed worden behandeld. Ook zijn goede adviezen voor producten zeer belangrijk bij herstel en voorkomen van de aandoening. Onze specialisten in Zwolle en Bussum kunnen u hierover bij de behandeling prima adviseren.

Couperose: succesvolle behandelingen

Bij Laser Skin Clinics® in Zwolle, Utrecht en Bussum worden couperose behandelingen al jaren met succes gedaan door onze zeer ervaren huidtherapeuten. Behandelingen kunnen bij ons worden vergoed uit de aanvullende verzekering.

Maakt u eens een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult! Bel ons in Bussum:
035-698 00 55, in Zwolle: 038-421 15 52, of in Utrecht: 030-7510269. We behandelen 6 dagen per week, ook in de avonduren.

Afspraak maken?

Bussum:

Zwolle:

Utrecht:

035 – 698 00 55

038 - 421 15 52

030 - 751 02 69

U kunt 6 dagen per week, ook ’s avonds terecht voor o.a