Littekens

Acne littekens moeten vooral voorkómen worden! Dat is het allerbelangrijkste van de huidige behandelmogelijkheden die Laser Skin Clinics®, soms in samenwerking met de medisch specialisten voorstaat. Helaas loopt of liep het soms anders. Acne littekens ontstaan als gevolg van heftige ontstekingen, dieper in de huid (de lederhuid). Als een wondje zich daar kan manifesteren, geneest het altijd met een litteken.

Acne littekens behandelen in Zwolle, Utrecht en BussumAls acne littekens eenmaal zijn gevormd, gaan ze niet meer vanzelf over. Een pokdalig oppervlak is dan het gevolg. Gelaat rug nek en borst zijn de voorkeursgebieden van deze nare aandoening van de huid. Bij Laser Skin Clinics® bieden ervaren paramedische huidtherapeuten in de laserkliniek in Bussum, Zwolle en Utrecht zeer effectieve peelings en fractionele lasertherapie, die huid weer mooier maken. De huid wordt veel gladder, littekens gaan weg of worden veel minder diep en kleurverschillen worden geminimaliseerd. Vlekken verdwijnen, roodheid wordt geneutraliseerd. pigmentvlekken worden neutraal. Zowel de lichte als de donkere huid kunnen bij ons veilig worden behandeld. Consulten zijn bij ons altijd gratis.

Wat is laser?

Laser is een acroniem: Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation.

Laser is eigenlijk licht. Maar vooral van 1 golflengte, ofwel 1 kleur van de regenboog. Het is verder coherent, ofwel alle deeltjes lopen exact gelijk in de pas. En het is collimated, oftewel de straal is parallel. Door deze unieke eigenschappen kan je met een laser heel nauwkeurig een bepaald doel raken. En daarom zal de behandeling effectief zijn.

Het doel van lasertherapie bij acne is de talgproductie effectief verminderen. Tevens kan een bepaalde golflengte de bacteriëngroei verminderen. Dit alles draagt bij aan een huid die sneller geneest of hersteld.

Maakt u eens een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult! Bel ons in Bussum:
035-698 00 55, in Zwolle: 038-421 15 52, of in Utrecht: 030-7510269. We behandelen 6 dagen per week, ook in de avonduren.

Afspraak maken?

Bussum:

Zwolle:

Utrecht:

035 – 698 00 55

038 - 421 15 52

030 - 751 02 69

U kunt 6 dagen per week, ook ’s avonds terecht voor o.a